het afscheid pastor John Mersel

Het afscheid Pastor John Mersel.

Op zondag 30 maart 2014 nam pastor John Mersel afscheid van de parochie Bavel en sloot daarmee zijn actieve lange loopbaan als pastor af. Ter gelegenheid van dit afscheid was er een speciale eucharistieviering waarin Piet van Gorp samen met Marian Luijben, Rob van Uden en John Mersel voorgingen. De viering werd muzikaal opgeluisterd door de parochiële Korenkoepel o.l.v. Jan Monden.

Aan het eind van de viering sprak Gerard Oomen, als vicevoorzitter van het kerkbestuur van de parochie Bavel John Mersel toe en dankte hem voor zijn inzet en betrokkenheid bij de parochie. Daarna sprak Rob van Uden namens het pastoraal team. Hij memoreerde met name het werk van pastor John Mersel voor de caritas, welke taak hij kreeg toegewezen vanuit het team. Rob van Uden overhandigde namens het team een boek over vogels en hun nesten; pastor John Mersel is immers een enthousiast vogelaar en fotograaf.

Een ieder werd uitgenodigd om na afloop van de viering in zalencentrum de Tussenpauz onder het genot van een kop koffie met worstenbroodje persoonlijk afscheid te nemen van John Mersel. Velen drukten hem de hand.

Voor meer foto’s: zie Fotos afscheid John Mersel

(foto's door Annelies Hoogstede)