ziekenzondag en gezinsviering

13 september is ziekenzondag én het is de zondag dat de gezinsviering gepland staat. In goed overleg is daarom besloten om te zoeken naar een goede combinatie van beide thema’s. Immers of je nu als jong iemand of als oudere ziek bent, het is goed om samen aandacht aan al die zieken te geven.

Daarom zal in de viering van ziekenzondag het Brigidakoor onder leiding van Lieke Sweens zingen en zal er voor de kinderen een vorm van kindernevendienst zijn waarbij zij een gedeelte van de viering in een aparte ruimte samen zijn. Zo wordt het een viering voor het hele gezin, en voor jong en oud. Op die manier zijn gezinnen, jongere en oudere kerkgangers van harte welkom om samen inhoud te geven aan ziekenzondag.

U bent van harte welkom om 11 uur in onze Bavelse kerk.