afscheid van Ria van Oorschot

Ria van Oorschot neemt afscheid op zondag 15 november in Laurentius Ginneken / Breda en op 22 november in Bavel (viering van 11 uur). Op Zondag 15 november zullen de koren uit de verschillende parochies in het samenwerkingsverband voor Ria een zangmiddag verzorgen, met vele liederen en samenzang, verbonden door teksten. Op die manier wordt zij vanuit de Laurentiuskerk uit-gezongen. De muzikale middag begint om 14.30. Op zondag 22 november zal zij voorgaan in de St-Caecilia viering in Bavel, waarna men ook daar haar de hand kan drukken bij haar afscheid.

Ria heeft in de relatief korte periode waarin zij werkzaam was binnen de parochie Bavel bij velen een grote indruk achtergelaten. Betrokken, aandachtig, dicht bij de mensen, en op een fijne wijze aanwezig.

Na haar afscheid zal Rob van Uden eerstaanspreekbare voor de parochie Bavel worden.