Nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief van parochie Bavel ontvangen? U kunt zich hieronder aanmelden.

Stichting concerten rond 2 orgels Bavel

Stichting concerten rond twee orgels Bavel

Doel.
1. De stichting heeft ten doel: een muzikaal podium verschaffen voor en door de
inwoners van Bavel.
2. De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het organiseren van orgelconcerten op en rond de twee orgels in de parochiekerk te Bavel dan wel het organiseren van andere muzikale activiteiten, en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe
bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin van het woord.

Bestuursleden: Pieter Smulders, voorzitter, Drik Hoogstede, penningmeester/secretaris, Henk Daamen, alg en PR.

De bestuursleden ontvangen geen bestuursvergoeding.

Notariele actie: opgemaakt door Notaris Thielen, Bavel op 26-02-2013

contactadres: Schoutenlaan 25, 4854 AT Bavel.

Bankrekening: ING 8053516
IBAN bankrekening: NL23 INGB 0008 0535 16
t.n.v.: Stichting concerten rond twee orgels Bavel
Schoutenlaan 25
4854 AT Bavel

ANBI: bevestigd door belastingdienst
KvK: nummer: 57341575 en inschrijving per 27-02-2013,
RSIN: 852539381
rechtsvorm: Stichting

Activiteiten: in 2013 is door de stichting het 25e concert rond 2 orgels in Bavel georganiseerd. Onder grote belangstelling vond het concert op 4 juni 2013 plaats in de parochiekerk van Bavel;. Naast de organisten Attie Vermeulen, Jan Jansen en Drik Hoogstede (allen uit Bavel), verleende Sonja van den Dries (sopraan) en het strijkkwartet Felix hun medewerking. Jan Monden verzorgde de verbindende teksten.

Ook in 2015 is een concert rond 2 orgels worden georganiseerd mede rond het 50 jarig jubileum als dirigent van Jan Monden. Zie nadere info: concert rond 2 orgels 2015 . Zie ook het jaarverslag 2015

In 2016 wordt op dinsdag 7 juni om 20.15 u. het jaarlijks concert gegeven op 2 orgels door de orgenisten: Attie Vermeulen, paul henken en Drik Hoogstede met medewerking van Lucie Hillen (mezzo-sopraan), Marjet Krekels (dwarsfluit). Naast vocale werken van Händel, Vivaldi, worden orgelwerken gespeeld van Haydn, Piazolla, Lemmens en zal het orgelconcert in F van Händel (3 delen) op de 2 orgels tezamen gespeeld worden.

Voor jaarverslagen zie:

jaarverslag Stichting concerten rond 2 orgels Bavel 2013