wekelijkse vieringen

Kerkberichten Parochiekern Bavel van  16 februari 2018 tot 22 februari 2018

Spreekuur pastor Derks

Met ingang van 2018 is pastor Peter Derks voortaan elke tweede woensdag van de maand aanwezig in ons parochiecentrum (behoudens vakantieperiodes). Om 9:30 uur is er een viering en aansluitend is hij tot 11:30 uur aanwezig. U kunt hier een moment spreken over wat u bezig houdt of een afspraak met hem maken voor een bezoek bij u aan huis.

Maria Hemelvaartkerk te Bavel

zondag 18 februari

11:00 uur:                Sexagesima zondag

voorganger:              Marjan Luijben

muzikale verzorging: KBO koor Gaudium Vitae

intenties:                  Naan van Loon, Familie Huijsklens-Schuurmans, Familie Maas- van Opstal en Betty en Toon Boomaars

PAROCHIECENTRUM BAVEL

woensdag 21 februari

9:30 uur:                  voorganger: Harry van Dijk

Maria Hemelvaartkerk te Bavel

woensdag 21 februari

19:00 uur:                Avondgebed

voorganger:              Sjaak van der Veeken

Overleden: Deken Jan van Meer, Jan Corten, echtgenoot van Rosalina van Wetten.

Mededelingen:

Wereldwinkel:

Zondag 18 februari staan we weer met onze wereldwinkelproducten achter in de kerk van Bavel.

U kunt dan weer voor en na de dienst, als u wilt, iets kopen.

Bovendien kunt u een lekkere kop koffie of thee blijven drinken.

De vorige keer was de opbrengst €137,50.

Tot ziens bij de wereldwinkel, in de kerk van Bavel.

U kunt zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via onze website www.parochieheiligefamilie.nl

Uw bijdrage aan de voortgang van onze parochie is zeer welkom op rekening NL31 RABO 0104 6022 60. Voor misintenties en andere zaken rekening NL31 RABO 0104 6021 63. Misintenties s.v.p. aanleveren vóór vrijdag 11:00 uur i.v.m. vermelding in de weekbladen.

MARIA HEMELVAARTKERK TE BAVEL

zondag 25 februari

11:00 uur:                      2e zondag in de veertigdagentijd

voorganger:                    Thai Nguyen

muzikale verzorging:        orgelspel, organist Drik Hoogstede

intenties:                        Frans Kennis (jaargetijde), Tomasz Orzechowski, Marianne Orzechowski-Holten (jaargetijde) en Jan Orzechowski (jaargetijde)

PAROCHIECENTRUM BAVEL

woensdag 28 februari

9:30 uur: voorganger:      Thai Nguyen

intentie:                           voor de ouderen

MARIA HEMELVAARTKERK TE BAVEL

woensdag 28 februari

19:00 uur:                        Avondgebed

voorganger:                      Peter Derks

Overleden: Deken Jan van Meer, Jan Corten, echtgenoot van Rosemary van Wetten, Henny van Gemert-Galema, weduwe van Louk van Gemert.